Κλοπ: «Ευχαριστώ τον Θεό για τον εμβολιασμό»

Κλοπ: «Ευχαριστώ τον Θεό για τον εμβολιασμό»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Ευχαριστώ τον Θεό για τον εμβολιασμό»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την περιπέτεια του με τον Covid-19 αλλά και για τον εμβολιασμό, ο οποίος τον βοήθησε να περάσει ήπια τον ιό.

Η Λίβερπουλ ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό και μάλιστα αναγκάστηκε να αναστείλλει προσωρινά την λειτουργία του AXA Training Center, του προπονητικού της κέντρου, εξ' αιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων στις τάξεις της ομάδας τις τελευταίες μέρες. Με αυτόν τον τρόπο οι «κόκκινοι» θέλησαν να βάλουν φρένο στην διασπορά του κορονοϊού εντός του αγωνιστικού τους τμήματος, η οποία είχε χτυπήσει και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ωστόσο τα νέα πλέον για τους «Reds» είναι και πάλι ευχάριστα καθώς όχι μόνο συνεχίζονται ξανά οι προπονήσεις αλλά και ο Γερμανός τεχνικός ξεπέρασε τον ιό και θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα με την Σριούσμπερι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας (16.00, CosmoteSport 8HD).

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 54χρονος προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό αλλά και στο πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός, μιας και όπως τόνισε τον βοήθησε να περάσει ήπια τον ιό.

«Ευχαριστώ τον Θεό για τον εμβολιασμό, γιατί ευτυχώς ένιωσα μόνο μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια αυτής της μόνο ήπιας ασθένειας, και είμαι βέβαιος ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχα το προνόμιο να κάνω τα εμβόλια μου, συμπεριλαμβανομένου του αναμνηστικού. Τα πάω καλά και ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά.

Η αποσύνδεση από την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο ήταν μια περίεργη εμπειρία. Δεν έχει συμβεί συχνά στην καριέρα μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως μια ολόκληρη εβδομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα