Τσέλσι: Πρόστιμο μισoύ εκατομμυρίου στον Λουκάκου

Τσέλσι: Πρόστιμο μισoύ εκατομμυρίου στον Λουκάκου

Κώστας Τόπας
Τσέλσι: Πρόστιμο μισoύ εκατομμυρίου στον Λουκάκου

bet365

Με βαρύ πρόστιμο αναμένεται να τιμωρήσει τον Ρομέλου Λουκάκου η διοίκηση της Τσέλσι για την αμφιλεγόμενη και εκρηκτική συνέντευξή του στο «Sky Italy».

Ο Βέλγος στράικερ ξεκαθάρισε τόσο στον προπονητή του, όσο και στην διοίκηση ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ». Ακόμα και μέσω βίντεο στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι, ο Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε δημόσια συγγνώμη προς τους οπαδούς των Μπλε για την επίμαχη συνέντευξη που βγήκε στο φως και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους.

Από την πλευρά της πάντως η διοίκηση των Λονδρέζων παραμένει εκνευρισμένη με τις δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής στο «Sky Italy». Γι' αυτό και όπως αναφέρει η «La Republica» οι άνθρωποι της Τσέλσι αναμένεται να τιμωρήσουν τον Λουκάκου με πρόστιμο ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, μετά το ξεκάθαρο άνοιγμα του 28χρονου άσου προς την Ίντερ αλλά και τα τερτίπια του στα social media για τους «νερατζούρι».

Πάντως αυτό δεν θα είναι το πρώτο πρόστιμο στην καριέρα του Λουκάκου, καθώς στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2019 είχε τιμωρηθεί με 400.000 ευρώ επειδή ταξίδεψε στο Βέλγιο και δεν παρουσιάστηκε σε προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα