Λουκάκου προς τους οπαδούς της Τσέλσι: «Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα» (vid)

Λουκάκου προς τους οπαδούς της Τσέλσι: «Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα» (vid)

Λουκάκου προς τους οπαδούς της Τσέλσι: «Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα» (vid)

bet365

Μέσω βίντεο στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι, ο Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε δημόσια συγγνώμη προς τους οπαδούς των Μπλε για την επίμαχη συνέντευξη που βγήκε στο φως και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους.

Τέλος καλό, όλα... σχεδόν καλά ανάμεσα σε Ρομέλου Λουκάκου και Τσέλσι. Ο Βέλγος στράικερ τα βρήκε με τον Τόμας Τούχελ, έπειτα τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο ιταλικό SkySports περί δυσαρέσκειας στους Μπλε και επιθυμίας να επιστρέψει στην Ίντερ και προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη προς τους φίλους της ομάδας.

Μπροστά στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Τσέλσι, ο θηριώδης φορ απολογήθηκε για την αναστάτωση που προκάλεσε στους κόλπους του κλαμπ, κατανοώντας τον αντίκτυπο που είχαν τα λεγόμενά του που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να κερδίσει πίσω την εμπιστοσύνη των φιλάθλων, των συμπαικτών και της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

«Προς τους οπαδούς μας. Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα. Γνωρίζετε τη σύνδεση που έχω με αυτόν τον σύλλογο από όταν ήμουν έφηβος. Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί αναστατωθήκατε. Προφανώς είναι στο χέρι μου να αποκαταστήσω την εμπιστοσύνη σας. Θα βάλω τα δυνατά μου για να δείχνω αφοσίωση κάθε μέρα στην προπόνηση, προσπαθώντας να κάνω την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια.

Προς τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση επίσης συγγνώμη, γιατί πιστεύω ότι δεν ήταν η σωστή στιγμή για κάτι τέτοιο. Και θέλω να το αφήσω πίσω μου και να διασφαλίσω ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες κι ότι θα αποδίδω με την καλύτερη συμπεριφορά στην ομάδα
».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα