Premier League: Συνήλθε η Τότεναμ, «buzzer-beater» η Μπρέντφορντ στο 90+4'! (vid)

Newsroom
Premier League: Συνήλθε η Τότεναμ, «buzzer-beater» η Μπρέντφορντ στο 90+4'! (vid)

bet365

Μετά τις τρεις διαδοχικές τριάρες χωρίς να σκοράρει, η Τότεναμ έδειξε σημάδια αντίδρασης απέναντι στην Άστον Βίλα (2-1), όχι όμως κι ο Χάρι Κέιν που παραμένει «άσφαιρος» στο πρωτάθλημα. Διπλό στο φινάλε η εκπληκτική Μπρέντφορντ, «αυτοκτονία» της Λέστερ.

Δεν έτρεχε, δεν δημιουργούσε, δεν απειλούσε. Οι τραγικοί στατιστικοί δείκτες της Τότεναμ ήταν «αμείλικτοι» και δεν έλεγαν ψέματα για το ξεκίνημα επί ημερών Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τα αποτελέσματα απλά τους επιβεβαίωναν με τον πιο εμφατικό τρόπο. Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες με σκορ 3-0, όμως, οι Σπερς βρήκαν τον τρόπο να συνέλθουν, σκοράροντας για πρώτη φορά φέτος δύο γκολ σε ένα ματς πρωταθλήματος, απέναντι στην Άστον Βίλα (2-1).

Ο Χέουνγκ-Μιν Σον πήρε τον ρόλο του δημιουργού με δύο ασίστ, Χόιμπιεργκ και Λούκας έβαλαν ισάριθμες φορές μπροστά την Τότεναμ (27', 71') ακόμα και μετά την πρόσκαιρη ισοφάριση του Γουότκινς, αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι ο Χάρι Κέιν ήταν «άφαντος», παραμένοντας κολλημένος στο μηδέν σε επίπεδο Premier League.

Ο Γουισά λύτρωσε ξανά τη Μπρέντφορντ, η Λέστερ έχασε ξανά βαθμούς

Ο ηρωικός και «ηχηρός» βαθμός απέναντι στη Λίβερπουλ σφραγίστηκε με το γκολ του Γιοάν Γουισά στο 82ο λεπτό, για το τελικό 3-3. Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή στα κρίσιμα γκολ του νεοαποκτηθέντα Γάλλου εξτρέμ, ο οποίος αυτή τη φορά έκρυβε νικητήριο γκολ στο μανίκι του και μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα! Η εκπληκτική Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ απέδρασε με το τρίποντο από την έδρα της Γουέστ Χαμ (1-2), χάρη στο γκολ του Γουισά στο 90+4' (20' Εμπεουμό, 80' Μπόουεν κατά σειρά οι υπόλοιποι σκόρερ) και ανέβηκε στην 7η θέση, μόλις στο -2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το -4 από την Τσέλσι!

Την ίδια ώρα, η Λέστερ έχασε εκ νέου βαθμούς κι άλλη μια ευκαιρία να ορθοποδήσει, καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης σε επίπεδο PL από τις 28 Αυγούστου. Οι Αλεπούδες έμειναν στο 2-2 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 2-0 από το ημίχρονο χάρη σε γκολ των Ιεανάτσο (21') και Βάρντι (37'). Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έκανε τη δική της αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και με τα γκολ των δύο αλλαγών του Γάλλου coach, Ολίσε και Σλουπ, έφερε το ματς στα ίσα και έσωσε τον βαθμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα