Τότεναμ: Ούτε τρέχει, ούτε δημιουργεί, ούτε απειλεί... (pic)

Τότεναμ: Ούτε τρέχει, ούτε δημιουργεί, ούτε απειλεί... (pic)

Newsroom
Τότεναμ: Ούτε τρέχει, ούτε δημιουργεί, ούτε απειλεί... (pic)

bet365

Η Τότεναμ του Νούνο Σάντο αυτή τη στιγμή είναι η χειρότερη ομάδα της φετινής Premier League σε συγκεκριμένα στοιχεία του παιχνιδιού της που φυσικά σχετίζονται με τη δημιουργία φάσεων και το γκολ...

Τα «σπιρούνια» μετά το 3x3 στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, υπέστησαν τρεις απανωτές ήττες με παθητικό 9 τέρματα και... ψάχνονται, έχοντας υποχωρήσει στη βαθμολογία κάτω από την πρώτη 10άδα.

Ο Χάρι Κέιν μετά τα προκριματικά του UEFA Conference League και το LeagueCup δεν έχει σκοράρει καθόλου στην Premier, η κατάσταση δείχνει ιδιαίτερα προβληματική και τα στατιστικά των Λονδρέζων είναι τέτοια που δεν μπορούν να προσφέρουν παρηγοριά στην ομάδα και τον κόσμο της.

Τελευταία η Τότεναμ σε τελικές προς την αντίπαλη εστία σε μέσο όρο ανά ματς, τελευταία στο κομμάτι της δημιουργίας ευκαιριών για γκολ από το open-play, τελευταία στο κομμάτι των χιλιομέτρων που διανύει το σύνολο στον αγωνιστικό χώρο...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα