Τσιμίκας: «Μόνο ο Κλοπ ξέρει»

Τσιμίκας: «Μόνο ο Κλοπ ξέρει»

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στο Sportshow της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στη φετινή του χρονιά αλλά και για το μεγάλο ματς με την Τσέλσι.

Περίμενε υπομονετικά έναν χρόνο την ευκαιρία του. Δεν του δόθηκε. Φέτος όμως αυτή εμφανίστηκε. Και ο Κώστας Τσιμίκας δεν γινόταν να την αφήσει να πάει χαμένη. Ο Ρόμπερτσον μπήκε στα pits και ο Ελληνας μπακ πήρε φανέλα βασικού. Βασικός με Νόριτς και σπουδαίο ματς. Βασικός με Μπέρνλι με ασίστ και το βραβείο του MVP.

Παραμένει άγνωστο αν θα είναι βασικός και στο ματς με την Τσέλσι (Σάββατο, 19:30) με τον Τσιμίκα να μιλάει στην εκπομπή Sportshow της COSMOTE TV.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το μεγάλο ματς.

«Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε και θα το δείξουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο πως εμείς το θέλουμε πιο πολύ. Ειλικρινά μόνο ο προπονητής ξέρει αν θα παίξω και κόντρα στην Τσέλσι. Αυτός παίρνει πάντα τις αποφάσεις. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς που όλοι μας το περιμένουμε πως και πως. Θέλουμε πάρα πολύ να νικήσουμε και να δείξουμε όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα