Ρόμπερτσον: «Δεν περίμενα να είμαι στον πάγκο με την Μπέρνλι, είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

Ρόμπερτσον: «Δεν περίμενα να είμαι στον πάγκο με την Μπέρνλι, είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

Ρόμπερτσον: «Δεν περίμενα να είμαι στον πάγκο με την Μπέρνλι, είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

bet365

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μίλησε ο Άντι Ρόμπερτσον, αλλά και για το γεγονός ότι παρακολούθησε το ματς με την Μπέρνλι από τον πάγκο, με τον Κώστα Τσιμίκα να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού στο ματς με την Μπέρνλι και ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη της της ομάδας του με 2-0. Ο Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία των «Reds» προσφέροντας με ασίστ το γκολ στον Ντιόγκο Ζότα, γι' αυτό κι άλλωστε αφού πρώτα αποθεώθηκε και χειροκροτήθηκε από όλο το Άνφιλντ στο τέλος αναδείχθηκε και MVP του παιχνιδιού.

Από την πλευρά του ο 27χρονος Σκωτσέζος αριστερός μπακ, Άντι Ρόμπερτσον μίλησε για το νέο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την Λίβερπουλ, τον τραυματισμό του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα. Μεταξύ άλλων ο Ρόμπερτσον, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Μπέρνλι, λέγοντας πως δεν περίμενε να μην πάρει φανέλα βασικού.

«Ο κόουτς με έβαλε στον πάγκο στον αγώνα με την Μπέρνλι, κάτι που μάλλον ήταν απροσδόκητο. Όταν βρίσκεσαι στο παιχνίδι, απλά θέλεις να είσαι μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν ρεαλιστικό να γίνει με την Μπέρνλι. Τώρα έχω επιστρέψει και θα έχω μια ολόκληρη εβδομάδα προπόνησης, οπότε θα δούμε τι θα γίνει με την Τσέλσι. Αλλά θα είμαι έτοιμος, θα είμαι να αγωνιστώ και όπως είπα ελπίζω ότι θα είμαι σε φόρμα για το υπόλοιπο της σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα