Λουκάκου: Εχει φιλήσει το σήμα κάθε ομάδας που έχει αγωνιστεί (pic & vid)

Λουκάκου: Εχει φιλήσει το σήμα κάθε ομάδας που έχει αγωνιστεί (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Λουκάκου: Εχει φιλήσει το σήμα κάθε ομάδας που έχει αγωνιστεί (pic & vid)

bet365

Πανευτυχής με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών φίλησε το σήμα των «μπλε», όπως ακριβώς έχει κάνει και με τις προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Επειτα από 7 ολόκληρα χρόνια, ο Βέλγος επιθετικός επέστρεψε στην Αγγλία και την Premier League, για λογαριασμό της Τσέλσι, με τους «μπλε» να βγάζουν 115 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για την απόκτηση του.

Με αυτόν τον τρόπο ο Λουκάκου έγινε η ακριβότερη μεταγραφή του συλλόγου και φρόντισε να δείξει την αξία του με το «καλημέρα» στο ντεμπούτο του, στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Ο 28χρονος Βέλγος επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι 9 χρόνια και 360 ημέρες μετά το ντεμπούτο του και παράλληλα έγινε και ο 20ος στην all-time λίστα σκόρερ της Premier League ξεπερνώντας τον Ίαν Ράιτ.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του τέρματος ο Λουκάκου, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, φίλησε με πάθος το σήμα της Τσέλσι. Μία όχι και τόσο ασυνήθιστη κίνηση καθώς στο παρελθόν το έχει επαναλάβει με κάθε ομάδα που έχει αγωνιστεί.

Photo Credits: Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα