Τσέλσι: Ισοφάρισε την προσφορά της Παρί για Χακίμι (pic)

Κώστας Τόπας
Τσέλσι: Ισοφάρισε την προσφορά της Παρί για Χακίμι (pic)

bet365

Η Τσέλσι ισοφάρισε την προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ασράφ Χακίμι από την Ίντερ, η οποία έφτασε τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

«Σφήνα» στην υπόθεση του Ασράφ Χακίμι θέλει να μπει η Τσέλσι, η οποία μοιάζει αποφασισμένη να τον κάνει δικό της και να τον «κλέψει» από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να τον εντάξει στο ρόστερ τους, γι' αυτό και η προσφορά τους προκειμένου να πείσουν την Ίντερ, έφτασε τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι «νερατζούρι» θα έλεγαν το πολυπόθητο «ναι» στην ομάδα του Νασέρ Ελ Κελαϊφί, ήρθαν οι «μπλε» του Λονδίνου, για να ταράξουν τα νερά και να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Κι αυτό διότι οι πρωταθλητές Ευρώπης ισοφάρισαν την πρόταση της γαλλικής ομάδας, η οποία φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ ενώ προσφέρουν και δύο ποδοσφαιριστές στην Ίντερ, ως έμψυχα ανταλλάγματα. Ο λόγος για τους Έμερσον Παλμιέρι και Κρίστενσεν.

Πλέον, οι «νερατζούρι» βάζουν... φρένο στην Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και όπως φαίνεται η ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Χακίμι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα