Μπαπέ: Στην Παρί επιβεβαιώνουν πως ο Γάλλος έχει υπογράψει στη Ρεάλ

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ

bet365

Όλο και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υπογεγραμμένο συμβόλαιο μεταξύ Μπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο φαίνεται να έχει προκαλέσει... εμφύλιο εντός της Παρί.

Νέα προβλήματα αναδύθηκαν στην επιφάνεια μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος αστέρας έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στη Μονακό και σε μια αξιοπερίεργη κίνηση... σνόμπαρε τον πάγκο και έκατσε μαζί με τη μητέρα του στις εξέδρες του γηπέδου.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Λουίς Ενρίκε εξήγησε πως η Παρί πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Μπαπέ φωτογραφίζοντας την έξοδο του 25χρονου, με πληροφορίες από τη Γαλλία να επιβεβαιώνουν αυτό το σενάριο.

Σύμφωνα με το έγκυρο «Foot Mercato», πηγές στην Παρί Σεν Ζερμέν τονίζουν πως ο Μπαπέ έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Marca».

Όπως αναφέρει μάλιστα το γαλλικό δημοσίευμα, ο πρόεδρος των Παριζιάνων, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του πίσω στον Ιανουάριο πως ο Μπαπέ δεν θα έπαιζε πλέον εφόσον υπογράψει με τη Ρεάλ, παραδίδοντας στους Λουίς Ενρίκε πλήρη ελευθερία σχετικά με τη διαχείριση του Γάλλου αστέρα.

«Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο Μπαπέ πληρώνει για την επιλογή του να φύγει από την Παρί» συμπληρώνει το γαλλικό Μέσο, θέλοντας να δώσει μια περαιτέρω «πινελιά» στον πρόσφατο παραγκωνισμό του εκρηκτικού επιθετικού από τα αγωνιστικά πλάνα του Λουίς Ενρίκε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα