Ζίγιεχ: «Η Τσέλσι έστειλε λάθος έγγραφα στην Παρί και καθυστέρησε το deal», γράφουν οι Γάλλοι

Ζίγιεχ: «Η Τσέλσι έστειλε λάθος έγγραφα στην Παρί και καθυστέρησε το deal», γράφουν οι Γάλλοι

bet365

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η Τσέλσι επανειλημμένα απέστειλε λάθος έγγραφα στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το deal να «ναυαγήσει» καθώς δεν ολοκληρώθηκε εγκαίρως.

Όλα έδειχναν εκ του ασφαλούς πως ο Χακίμ Ζίγιεχ θα αποτελέσει παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Μαροκινός ταξίδεψε στη Γαλλία και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης (31/1), περιμένοντας το τελικό deal μεταξύ του γαλλικού κλαμπ και της Τσέλσι για τον εξάμηνο δανεισμό του, το οποίο και συμφωνήθηκε περίπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Ωστόσο, η μεταγραφή του διεθνούς μεσοεπιθετικού παραμένει στον «αέρα». Το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του δεν ολοκληρώθηκε εγκαίρως πριν από την εκπνοή του χειμερινού παζαριού και η αργοπορία βαραίνει την πλευρά των Λονδρέζων.

Όπως αναφέρουν σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Τσέλσι απέστειλαν λάθος έγγραφα προς το παριζιάνικο κλαμπ και μάλιστα τρεις φορές!

Η καθυστέρηση αυτή συνετέλεσε στο «ναυάγιο» της μεταγραφής, αν και από την πλευρά της η Παρί σκοπεύει να καταθέσει ένσταση μέσα στην ημέρα (1/2), στην οποία θα τονίσει την ασυνέπεια που επέδειξαν οι Μπλε, με στόχο να επικυρωθεί το deal έστω και σε δεύτερο χρόνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα