Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νεϊμάρ μέχρι το 2027

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νεϊμάρ μέχρι το 2027

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νεϊμάρ μέχρι το 2027

bet365

Την ώρα που το μέλλον του Νεϊμάρ βρίσκεται στον αέρα, ο ίδιος προέβη σε δήλωση προθέσεων και ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο με την Παρί που θα τον κρατήσει στο κλαμπ έως το 2027.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έχει βάλει πωλητήριο στον Νεϊμάρ και να ακούει προτάσεις για να τον παραχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι, όμως ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως έχει διαφορετικά σχέδια.

Σύμφωνα με την «L'Équipe» ο 30χρονος προέβη σε ισχυρή δήλωση προθέσεων, ενεργοποιώντας την οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο με τους Παριζιάνους, πράγμα που σημαίνει πως πλέον δεσμεύεται με συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2027!

Παρά τις δηλώσεις του Νασέρ Αλ Κελαϊφι για λιγότερο... γκλίτερ στην ομάδα που μεταφράστηκε από πολλούς ως μια έμμεση αναφορά για το μέλλον του Βραζιλιάνου, ο ίδιος εμφανίζεται σίγουρος για μια εντυπωσιακή νέα σεζόν που θα αναπτερώσει τη φήμη του και θα χαλυβδώσει το στάτους του εντός της ομάδας.

Η απόφαση μάλιστα να ανανεώσει το συμβόλαιό του εν μέσω κυμάτων αμφισβήτησης έχει ερμηνευτεί ήδη από τα γαλλικά μίντια σαν μια προσωπική απάντηση του Νεϊμάρ, ο οποίος φαίνεται πως αδιαφορεί για το κάλεσμα της Τσέλσι και αντ΄αυτού είναι απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους του με την Παρί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα