Νεϊμάρ: Η Παρί τον βγάζει στο «σφυρί» και η Γιουβέντους... καραδοκεί!

Νίκος Κικίδης
Νεϊμάρ: Η Παρί τον βγάζει στο «σφυρί» και η Γιουβέντους... καραδοκεί!

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει να ξεφορτωθεί τον Νεϊμάρ μέσα στο καλοκαίρι και η Γιουβέντους εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί επισήμως για την απόκτησή του.

Τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού επιχειρεί να πυροδοτήσει η Γιουβέντους!

Την στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ανοίξει διάπλατα την πόρτα της εξόδου στον Νεϊμάρ και είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει για μια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση, στο Τορίνο παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και φαίνονται έτοιμοι να κινηθούν επισήμως για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Σύμφωνα με την «Sport», η Γηραιά Κυρία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του 30χρονου αστέρα, ο οποίος πλέον έχει χάσει το λαμπερό στάτους του εντός της Παρί και θεωρείται ένας εκ των αναλώσιμων που θα μπορούσαν να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο υπέρογκος μισθός του Νεϊμάρ βέβαια στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της Γιουβέντους, την ίδια που ώρα που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται ευχαριστημένος στο Παρίσι και δεν έχει επιδείξει καμία διάθεση να φύγει από την... πίσω πόρτα.

Η νέα στάση ωστόσο που δείχνει η Παρί απέναντί του ενδεχομένως να τον αναγκάσει να ξανασκεφτεί το μέλλον του, με τη Γιουβέντους αυτή τη στιγμή να παρουσιάζεται ως το φαβορί για να τον αποκτήσει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα