Παρί Σεν Ζερμέν: Αναζητά διέξοδο για τον Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Αναζητά διέξοδο για τον Νεϊμάρ

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Αναζητά διέξοδο για τον Νεϊμάρ

bet365

Στο Παρκ Ντε Πρενς ψάχνουν τρόπο να αποδεσμευτούν από το βαρύ συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, ειδικά μετά το αστρονομικό ποσό της ανανέωσης Μπαπέ.

Οι Παριζιάνοι λίγο αφότου πέτυχαν την πολυπόθητη παραμονή του Κιλιάν Μπαπέ, με τον Γάλλο να ανανεώνει ως το 2025 με τους πρωταθλητές, προσπαθούν να βάλουν σε μια σειρά τα οικονομικά του συλλόγου. Ήδη ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Αργεντινό αστέρα Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ τώρα έρχεται στο προσκήνιο ο φάκελος Νεϊμάρ.

Η απόδοση του Βραζιλιάνου στην ΠΣΖ έχει καθοδική πορεία και το μέλλον του μοιάζει αρκετά περίπλοκο. Στο Παρίσι δεν θεωρούν πλέον την περίπτωσή του «ανέγγιχτη» και σύμφωνα με το Footmercato σκέφτονται να τον προτείνουν σε αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ μεταξύ των οποίων και στην Μπαρτσελόνα.

Τρία χρόνια μετά την έλευσή του στο Παρκ Ντε Πρενς δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του. Βέβαια το κασέ του -γύρω στα 30 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως- περιπλέκει την αποχώρησή του από την Παρί.

Πάντως οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να βρουν μια λύση με την ελπίδα να περιορίσουν την οικονομική ζημιά της μεταγραφής του, ειδικά μετά το ποσό που εκταμίευσαν για να ανανεώσουν τον Κιλιάν Μπαπέ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα