Μπαπέ: Τα 14 ονόματα που ωθεί στην έξοδο από την Παρί

Μπαπέ: Τα 14 ονόματα που ωθεί στην έξοδο από την Παρί

Newsroom
Μπαπέ: Τα 14 ονόματα που ωθεί στην έξοδο από την Παρί

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει καταθέσει στην Παρί Σεν Ζερμέν μια λίστα με ονόματα προς αποχώρηση για το φετινό καλοκαίρι, με τους Νεϊμάρ και Ποτσετίνο να ωθούνται στην έξοδο από τον Γάλλο σούπερσταρ.

Το οικονομικό σκέλος δεν ήταν ο μοναδικός παράγοντας που ώθησε τον Κιλιάν Μπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος σούπερσταρ είχε ξεκαθαρίσει στους Παριζιάνους πως θα έβαζε την υπογραφή του μόνο σε περίπτωση που είχε σημαντικό λόγο στο νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει ο σύλλογος και στο Παρίσι είναι πρόθυμοι να κάνουν την επιθυμία του πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», ο Μπαπέ έχει συντάξει μια λίστα με 14 ονόματα που δεν έχουν μέλλον στη γαλλική πρωτεύουσα και μέσω αυτής απαιτεί την αποχώρησή τους μέσα στο θερινό μεταγραφικό παζάρι!

Στην κορυφή της μαύρης λίστας μάλιστα φαίνεται πως βρίσκεται ο προπονητής της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα... χαιρετήσει πολύ σύντομα έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Στην ίδια μοίρα και ο Νεϊμάρ, με τις φήμες να... οργιάζουν για πιθανή πώληση το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ τη λίστα του Μπαπέ συμπληρώνουν τα ονόματα των Ικάρντι, Ντράξλερ, Κέρερ, Ντανίλο, Παρέδες, Ερέρα, Κουρζάβα, Σαράμπια, Μπερνάτ, Γκέιγ, Νταγκμπά και Σέρχιο Ρίκο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα