«Ο Μπαπέ θα υπογράψει την ανανέωσή του με την Παρί τον Μάιο»

Κώστας Τόπας
«Ο Μπαπέ θα υπογράψει την ανανέωσή του με την Παρί τον Μάιο»

bet365

Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ντανιέλ Ριόλο, ο Κιλιάν Μπαπέ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ. Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να ήταν σίγουρη για την απόκτηση του ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει αισιόδοξη για την την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Γάλλο δημοσιογράφο του «RMC», Ντανιέλ Ριόλο, ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και επιθυμία του πλέον είναι να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ώστε παραμείνει για τα επόμενα χρόνια στον γαλλικό σύλλογο.

Ο Κιλιάν Μπαπέ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του σε λίγες εβδομάδες όταν ολοκληρωθεί η σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τώρα είναι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι μετά τα δυο γκολ και τις ισάριθμες ασίστ στο 5-1 επί της Λοριάν, ο Γάλλος αστέρας ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει καμία απόφαση και πως όλα είναι ανοιχτά.

«Δεν έχω πάρει την επιλογή μου για το μέλλον, όλοι το ξέρουν αυτό. Υπάρχουν νέα στοιχεία και πολλές παραμέτρους. Αν είχα πάρει την απόφασή μου, θα το είχα ανακοινώσει. Αν είναι δυνατόν να παραμείνω στην Παρί; Ναι είναι...», ήταν οι χαρακτηριστικές του δηλώσεις.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα