Ποτσετίνο: «Είναι θλιβερή η κατάσταση, το γιουχάρισμα ήταν για όλους μας»

Ποτσετίνο: «Είναι θλιβερή η κατάσταση, το γιουχάρισμα ήταν για όλους μας»

Ποτσετίνο: «Είναι θλιβερή η κατάσταση, το γιουχάρισμα ήταν για όλους μας»

bet365

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στην ομάδα και εξέφρασε την απογοήτευση όλων για τη νέα ευρωπαϊκή αποτυχία.

Εσωστρέφεια επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό στο Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι οπαδοί των Παριζιάνων αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους στο παιχνίδι με τη Μπορντό, ειδικά τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, ενώ ζήτησαν και την παραίτηση της διοίκησης του συλλόγου. Ο τεχνικός του γαλλικού κλαμπ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, παραχώρησε δηλώσεις μετά τον αγώνα με τους «Γιρονδίνους» και εξέφρασε την λύπη του για την αντίδραση του κόσμου της ομάδας, ενώ επισήμανε πως άπαντες στην ομάδα είναι τόσο απογοητευμένοι όσο αυτοί.

«Νιώθω λυπημένος για αυτό που έζησα σήμερα το απόγευμα στο Παρκ Ντε Πρενς. Είναι πολύ δύσκολο. Καταλαβαίνουμε τoν εκνευρισμό και την απογοήτευση του κόσμου. Αισθανόμαστε το ίδιο και εμείς και ο εκνευρισμός όλων είναι τεράστιος για τον αποκλεισμό. Το γιουχάρισμα ήταν για όλους μας. Είμαστε ομάδα και είμαστε ενωμένοι. Είναι πραγματικά θλιβερή η κατάσταση. Η συγκέντρωση μας είναι στο πρωτάθλημα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός της Παρί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα