Παρί Σεν Ζερμέν: Προσφέρει «γη και ύδωρ» για να πείσει τον Μπαπέ και να πει «όχι» στην Ρεάλ!

Κώστας Τόπας
Παρί Σεν Ζερμέν: Προσφέρει «γη και ύδωρ» για να πείσει τον Μπαπέ και να πει «όχι» στην Ρεάλ!

bet365

Το αστρονομικό ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Μπαπέ, προκειμένου να του αλλάξει γνώμη, να αρνηθεί την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης και να παραμείνει κάτοικος Παρισιού.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να χτυπήσει το τραπέζι για να διατηρήσει το μεγάλο της αστέρι ώστε να μην υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», η γαλλική ομάδα προσέφερε στον Κιλιάν Μπαπέ ένα ιλιγγιώδες ποσό το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη στην προσπάθεια της να τον κρατήσει στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το αγγλικό δημοσίευμα, οι Παριζιάνοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διατηρήσουν τα επόμενα χρόνια στο ρόστερ τους τον 23χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό, γι' αυτό κι έριξαν στο τραπέζι μια πρόταση η οποία φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα! Δηλαδή σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Το προσφερόμενο ποσό θα έκανε τον Μπαπέ όχι μόνο τον πιο καλοπληρωμένο στην ομάδα του, αφήνοντας πίσω τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

Φυσικά η Παρί δεν μένει μόνο σε αυτά τα χρήματα, καθώς είναι διατεθειμένη να αυξήσει το ποσό σε περίπτωση επίτευξης των προσωπικών του στόχων αλλά και της ομάδας. Επιπλέον θα του προσφέρει συμβάσεις αποκλειστικής διαφήμισης και μάρκετινγκ με μεγάλες εταιρείες που συνδέονται με το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Qatar Sports Investments.

Στην Παρί θέλουν ο Κιλιάν Μπαπέ να είναι το βασικό πρόσωπο στην παγκόσμια στρατηγική εικόνας που προετοιμάζει το Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Με άλλα λόγια, το νεαρό αστέρι της εθνικής Γαλλίας να είναι το σήμα του Μουντιάλ του Κατάρ, ενισχύοντας όχι μόνο την προσωπική του εικόνα αλλά και τη φανέλα των «τρικολόρ».

Αυτές τις μέρες, μετά το ματς του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, οι διαπραγματεύσεις ενεργοποιήθηκαν εκ νέου και μένει να δούμε πώς θα ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο για τον Μπαπέ να απορρίψει την αστρονομική προσφορά που προσφέρει η Παρί σε οικονομικό, αθλητικό, πολιτικό επίπεδο αλλά και στο πλαίσιο του του παγκοσμίου μάρκετινγκ.

Από την πλευρά του πάντως ο νεαρός αστέρας δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για τις προθέσεις που έχει για το μέλλον, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα