Μπαπέ: Διέλυσε τα γαλλικά κοντέρ με 13/13 και έγραψε ιστορία (vids)

Μπαπέ: Διέλυσε τα γαλλικά κοντέρ με 13/13 και έγραψε ιστορία (vids)

Κώστας Τόπας
Μπαπέ: Διέλυσε τα γαλλικά κοντέρ με 13/13 και έγραψε ιστορία (vids)

bet365

Ιστορικής σημασίας ήταν το γκολ που πέτυχε ο Κιλιάν Μπαπέ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης μιας και ισοφάρισε ένα γαλλικό ρεκόρ διοργάνωσης που κρατάει ο ίδιος!

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Ρεάλ, καθώς κατάφερε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα απίστευτο γκολ να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο Κιλιάν Μπαπέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα το χρονόμετρο στο «Παρκ Ντε Πρενς» έδειχνε 93:14. Ετσι το γκολ που σημείωσε είναι το πιο αργοπορημένο στο θεσμό για τους Γάλλους από εκείνο του Μπλεζ Ματουιντί απέναντι στην Μπαρτσελόνα τον Απρίλιο του 2013 (93:44).

Μάλιστα, είναι το πιο αργοπορημένο νικητήριο γκολ εις βάρος της Ρεάλ στην ιστορία των νοκ άουτ του Champions League.

Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι ότι ο Κιλιάν Μπαπέ έφτασε 13 γκολ σε ισάριθμα ματς Champions League, ενώ στις τελευταίες τρεις σεζόν, στη φάση των νοκ άουτ έχει επτά, επίδοση που φτάνει μόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ταυτόχρονα ισοφάρισε το γαλλικό ρεκόρ που κατέχει ο ίδιος.

Από τη σεζόν 2003-04 μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ είχε συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα γκολ σε επτά σερί παιχνίδια της διοργάνωσης. Τώρα τρέχει ένα σερί πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ το προηγούμενο σερί επτά αγώνων ήταν από τον Μάιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα