Μπαπέ: Η Παρί «χρυσώνει» τον Γάλλο σταρ με συμβόλαιο ενός εκατομυρρίου ευρώ την εβδομάδα!

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαπέ: Η Παρί «χρυσώνει» τον Γάλλο σταρ με συμβόλαιο ενός εκατομυρρίου ευρώ την εβδομάδα!

bet365

H Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει... γη και ύδωρ για να κρατήσει στη γαλλική πρωτεύουσα τον Κιλιάν Μπαπέ με τους Παριζιάνους να του προσφέρουν συμβόλαιο με απολαβές ένα εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα!

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πρόθυμη να δώσει μέχρι και το... «Παρκ ντε Πρενς» για να δελεάσει τον Κιλιάν Μπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους και να γυρίσει την πλάτη στην προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος σταρ ακόμα δεν έχει πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του και η διοίκηση του γαλλικού κλαμπ προχώρησε σε νέα αστρονομική πρόταση για να «δέσει» το πιο «καυτό» όνομα της ποδοσφαιρικής αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ιndipedent» την Τετάρτη (16/2), μια ημέρα μετά τη γκολάρα του Μπαπέ κόντρα στους «Μερένγκες» για τους «16» του Champions League, η πλευρά του διεθνή επιθετικού είχε συνάντηση με αυτή των Παριζιάνων, στην οποία οι Γάλλοι μετέφεραν πρόταση ανανέωσης ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ την εβδομάδα, την οποία εάν την αποδεχτεί θα γίνει ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου!

Ο Μπαπέ φυσικά και σκέφτεται μια τέτοια μυθική πρόταση, ενώ πρέπει να επισημάνουμε υπάρχει προβληματισμός, καθώς έχει παρατηρηθεί στασιμότητα από την πλευρά της Ρεάλ...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα