Φαν Ντερ Φάαρτ: «Ο Μέσι δεν ντρέπεται; Αρνείται να δουλέψει»

Φαν Ντερ Φάαρτ: «Ο Μέσι δεν ντρέπεται; Αρνείται να δουλέψει»

Φαν Ντερ Φάαρτ: «Ο Μέσι δεν ντρέπεται; Αρνείται να δουλέψει»

bet365

Ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του Λιονέλ Μέσι, καθώς τον κατηγόρησε πως δεν δουλεύει σκληρά και προτιμάει τις... βόλτες.

Ο Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν στο Μάντσεστερ εναντίον της Σίτι έκανε ακόμα μια κακή εμφάνιση και δεν βοήθησε τη νέα του ομάδα του σε ένα μεγάλο παιχνίδι με ισχυρό αντίπαλο. Ο Αργεντινός σταρ ακόμα δεν έχει βρει τους ρυθμούς του στο νέο του περιβάλλον και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως βρήκε το πρώτο του γκολ στη Ligue 1 μόλις το περασμένο Σάββατο (20/11) κόντρα στη Ναντ.

Μιλώντας στο «Ziggo Sports» ο παλαίμαχος άσος, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ άσκησε δριμεία κριτική στον Μέσι, τον οποίο κατηγόρησε πως αρνείται να δουλέψει σκληρά και προτιμά να βγαίνει βόλτες.

«Πηγαίνει βόλτες που και που και σκέφτομαι: "Δεν ντρέπεσαι;". Αρχίζω να θυμώνω με τον Μέσι και είναι κρίμα γιατί τέτοιος παίκτης δεν θα ξαναγεννηθεί ποτέ. Αυτό ξεκίνησε με τον Ρόναλντ Κούμαν. Ήταν στην πραγματικότητα μια άρνηση να δουλέψει και αυτό δεν είναι σωστό για έναν παίκτη όπως ο Μέσι. Είναι θέμα θέλησης. Ή το θέλεις ή όχι. Αν δεν σκοράρει ή δεν μοιράσει ασίστ τότε έχει κάνει ένα κακό παιχνίδι. Με τον Νεϊμάρ είναι διαφορετικά, φαίνεται περισσότερο στο γήπεδο, όπως και ο Εμπαπέ επίσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Τότεναμ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα