Παρί: Παραμένει υπό κράτηση η Ντιαλό, μπλέκεται η υπόθεση της βιαιοπραγίας κατά της Χαμράουϊ

Παρί: Παραμένει υπό κράτηση η Ντιαλό, μπλέκεται η υπόθεση της βιαιοπραγίας κατά της Χαμράουϊ

Κώστας Ζάλιαρης
Παρί: Παραμένει υπό κράτηση η Ντιαλό, μπλέκεται η υπόθεση της βιαιοπραγίας κατά της Χαμράουϊ

bet365

Η Αμινάτα Ντιαλό αρνείται οτιδήποτε αφορά πιθανή εμπλοκή της με την βιαιοπραγία εις βάρος της συμπαίκτριάς της στο γυναικείο τμήμα της Παρί, Κίρα Χαμράουϊ. Η υπόπτη κρατείται γι' ακόμα μια μέρα, μπλέκεται το θέμα με έναν άνδρα που εμφανίστηκε ξαφνικά...

Η Ντιαλό φερόταν να είναι εκείνη που έβαλε δυο άνδρες να χτυπήσουν άγρια την Χαμράουϊ έξω από το αυτοκίνητό της, την περασμένη Πέμπτη, προκειμένου να μην μπορεί να την ανταγωνιστεί για τη θέση στην οποία αγωνίζονται αμφότερες στην Παρί.

Παραμένει υπό κράτηση στο Παρίσι, με την ομάδα να έχει επιβεβαιώσει τη σύλληψη, ωστόσο, η υπόθεση περιπλέκεται τρομερά.

Αυτό διότι η Ντιαλό αρνείται τα πάντα, ενώ, εμφανίστηκε ξαφνικά κι ένας άνδρας που επίσης έχει συλληφθεί και φέρεται να έψαχνε τρόπο να εκδικηθεί την Χαμράουϊ.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, 34 ετών, λέγεται πως επικοινώνησε με αρκετές παίκτριες της Παρί, ανάμεσά τους οι Κατότο, Καρσάουϊ, Γκεγιόρο, αλλά η Αμινάτα Ντιαλό. Σε αυτές τις επαφές, τις οποίες εκείνος αρνείται, φερόταν να δηλώνει πως καταστράφηκε η ζωή του όταν η Χαμράουϊ άφησε τη σχέση τους και πως έψαχνε τρόπο να πάρει εκδίκηση.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, προκύπτει και σενάριο που έρχεται από το πάρτι που είχε προηγηθεί τη μέρα της επίθεσης, όπου το θύμα της βιαιοπραγίας φημολογείται πως απλά κάπου έπεσε, στη βίλα του Κιμπεμπέ όπου έγινε το event...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα