Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαπέ: Το... μεγάλο Σάββατο του Γάλλου σταρ

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαπέ: Το... μεγάλο Σάββατο του Γάλλου σταρ

bet365

Και το σήριαλ συνεχίζεται... Θα πάρει μεταγραφή ο Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ ή θα μείνει ακόμα μια σεζόν στη Γαλλία;

Λίγα επεισόδια έμειναν ακόμα από την ολοκλήρωση του σήριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης ή της παραμονής του στην Παρί Σεν Ζερμέν για ένα ακόμα έτος. Μπορεί την Πέμπτη να φαίνονταν όλα τελειωμένα, ωστόσο η Παρασκευή δεν είχε κανένα νεότερο, με τους Παριζιάνους να μην απαντούν στην πρόταση των 180 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεάλ.

Μάλιστα, ήταν πολλές οι... φωνές στη Μαδρίτη που τόνιζαν πως απομένουν... 128 ημέρες μέχρι να μπορέσει να τον αποκτήσει χωρίς ευρώ! Ο Κάρλο Αντσελότι όμως πιέζει για μια μεγάλη μεταγραφή, ο κόσμος ανυπομονεί και η Ρεάλ ξέρει πως με αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να έρθει η υπέρβαση εντός κι εκτός συνόρων!

Image

Το τελεσίγραφο της Ρεάλ Μαδρίτης για Μπαπέ!

Τι θα συμβεί με τον 22χρονο σταρ; Όπως αποκαλύπτει η Parisien, η Ρεάλ έστειλε το μεσημέρι του Σαββάτου τελεσίγραφο στην Παρί, τονίζοντας τους πως δεν μπορούν να περιμένουν αρκετά την απάντηση στην πρόταση των 180 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, αν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου δεν υπάρξει αντίδραση από τους Γάλλους, τότε η «Βασίλισσα» ίσως αποσύρει την πρότασή της.

Αλλωστε, τη Δευτέρα ο Κιλιάν Μπαπέ θα ενσωματωθεί με την εθνική Γαλλίας και θα είναι δύσκολο να υπάρξουν διαπραγματεύσεις, αλλά και ιατρικές εξετάσεις. Μπορεί ο Ντιντιέ Ντεσάν να έχει τονίσει πως θα σταθεί στο πλευρό του παίκτη του, αλλά η Ρεάλ δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να χάσει άλλη μια μέρα.


Από την πλευρά του ο Ποτσετίνο υποστήριξε πως ο Μπαπέ του τόνισε πως είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τη Ρεμς, χωρίς να του ανακοινώσει πως θα φύγει. Πόκερ με… μπλόφες κι από τις δυο πλευρές, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για το μέλλον του παίκτη μόλις άρχισε! Οι Παριζιάνοι δεν έχουν βρει τον αντικαταστάτη του, μιας και η Εβερτον αρνείται να δώσει τον Ριτσάρλισον, ωστόσο δε θέλουν να χάσουν και… 180 εκατομμύρια. Οι Γάλλοι είναι νευρικοί τις τελευταίες ώρες, μιας και έπεσαν στο κενό όλες οι προσπάθειες που έκαναν να κρατήσουν τον Μπαπέ στο Παρίσι.

Loading...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα