Παρί: Κανονικά στην προπόνηση ο Μπαπέ (pic)

Παρί: Κανονικά στην προπόνηση ο Μπαπέ (pic)

Κώστας Τόπας
Παρί: Κανονικά στην προπόνηση ο Μπαπέ (pic)

bet365

Κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (27/08) βρέθηκε ο Κιλιάν Μπαπέ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ έφτασε στα 180 εκατομμύρια ευρώ και με αυτόν τρόπο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, κατάφερε να πείσει την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να απαντήσει θετικά στην παραχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ. Επιθυμία του Γάλλου αστέρα ήταν να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα και να ενταχθεί στο ρόστερ των Μαδριλένων. Ενα story το οποίο κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι Μαδριλένοι δεν αποκλείεται να ανακοινώσουν τον 22χρονο επιθετικό το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τον Μπαπέ να ταξιδεύει εντός των επόμενων 24ωρων στη Μαδρίτη για υπογραφές. Μέχρι όμως να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο νεαρός άσος παραμένει ποδοσφαιριστής της Παρί.

Γι' αυτό και το πρωί της Παρασκευής (27/08) ο Μπαπέ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας και συμμετείχε στην προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Η Παρί αντιμετωπίζει τη Ρεμς την Κυριακή (29/08, 21:45) και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν το εν λόγω παιχνίδια θα είναι και το τελευταίο του Μπαπέ αγωνιστεί με τα χρώματα των Παριζιάνων.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα