Παρί: Προχωράει για Ριτσάρλισον μετά την αποχώρηση του Μπαπέ (pic)

Κώστας Τόπας
Παρί: Προχωράει για Ριτσάρλισον μετά την αποχώρηση του Μπαπέ (pic)

bet365

Στην περίπτωση του Ριτσάρλισον στρέφεται η Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Μπαπέ στην επίθεση.

Ο Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται με το ένα πόδι στη Μαδρίτη, καθώς η Παρί φέρεται να αποδέχθηκε τα 180 εκατομμύρια που προσέφερε η Ρεάλ, για την απόκτηση του.

Οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη φετινή σεζόν τον Γάλλο άσο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, καθώς θα προχωρήσουν άμεσα στον αντικαταστάτη του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ριτσάρλισον της Έβερτον.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με την Έβερτον, έως το 2024, αλλά η Παρί βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τα «ζαχαρωτά» για την απόκτηση του, χωρίς ωστόσο να έχει δημοσιοποιηθεί το ποσό της μεταγραφής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα