Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαπέ: Στα 180 εκατ. ευρώ η πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαπέ: Στα 180 εκατ. ευρώ η πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν!

bet365

Η Ρεάλ δεν τα παρατά, ο Μπαπέ πιέζει και οι Μαδριλένοι έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση που αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ!

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μια νέα κίνηση, έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν και προσέφερε 170 εκατομμύρια ευρώ για τον Κιλιάν Μπαπέ. Λίγες ώρες αργότερα η Βασίλισσα φέρεται να έπαιξε το τελευταίο της χαρτί, μιας και ανέβασε την πρότασή της στα 180 εκατομμύρια ευρώ. Σύμμαχός της ο ίδιος ο παίκτης, μιας και ο 22χρονος σταρ μετέφερε στην Παρί Σεν Ζερμέν πως θέλει να παίξει μόνο στους Μαδριλένους είτε φέτος είτε την επόμενη σεζόν.

Ετσι, έβαλε... φρένο στις προσπάθειες της Παρί για ένα νέο συμβόλαιο, παρά την εντυπωσιακή πρόταση που ετοίμαζαν. Θυμίζουμε, πως η Κυπελλούχος Γαλλίας καλείται να δώσει 35 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό για τη μεταγραφή του Μπαπέ, αφού ακόμα δεν την έχει ξεπληρώσει. Πλέον, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται αρκετά τη νέα προσφορά, διαπιστώνει πως δεν έχει ελπίδες να τον κρατήσει και όλα είναι ανοιχτά.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα