Επίσημο: Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε τον Μέσι (vid)

Επίσημο: Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε τον Μέσι (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Επίσημο: Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε τον Μέσι (vid)

bet365

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 ετών και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 30.

Είναι πλέον επίσημο. Ο Λιονέλ Μέσι ανήκει από το βράδυ της Τρίτης (10/8) στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου Αργεντινού.

Ο Pulga υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (με οψιόν και για τρίτο χρόνο) με τους Παριζιάνους, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 30.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (11/8, 12:00 ώρα Ελλάδας) ο Μέσι θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου. Προσγειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο αεροδρόμιο του Παρισιού με μπλούζα Ici c' est Paris (Εδώ είναι Παρίσι) και χαιρέτησε με χαρακτηριστική κίνηση το πλήθος που περίμενε.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο American Hospital για τις ιατρικές εξετάσεις - εκεί τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός της Mundo Deportivo με τη μάσκα της ομάδας - πάτησε το χορτάρι του γηπέδου για την καθιερωμένη φωτογράφιση και ακολούθησε η... ανακοίνωση.

Στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκει τον συμπατριώτη του προπονητή, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αλλά και πολλούς φίλους. Τον «κολλητό» του, Νεϊμάρ (ο πρώτος που τον καλωσόρισε), τους επίσης συμπατριώτες του και συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής - μαζί κατέκτησαν το Copa America - Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες, τον Σέρχιο Ράμος με τον οποίον έδωσαν επικές μάχες στα ισπανικά clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, αλλά πλέον θα μοιράζονται τα ίδια αποδυτήρια.

Μπορεί ακόμη να μην είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ (14/8, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1, αλλά προκάλεσε εκτόξευση στις τιμές των εισιτηρίων στο «Παρκ ντε Πρενς».

Ο Pulga αναμένεται να βρίσκεται στην κερκίδα των επισήμων για να παρακολουθήσει το ματς μαζί με 49.700 άλλους θεατές - δόθηκε το «πράσινο φως» από τη γαλλική κυβέρνηση - και όσοι δεν έχουν κλείσει θέση, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται πλέον μεταξύ 800 και 1.000 ευρώ, από την αρχική τιμή των 300 ευρώ. Το ντεμπούτο του Μέσι σε εκτός έδρας ματς της Παρί αναμένεται κόντρα στην Κλερμόν (12/9) για την 5η αγωνιστική.

Έχει συνολικά 37 τίτλους με Μπαρτσελόνα και Αλμπισελέστε και όπως ξεκαθάρισε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στους Μπλαουγκράνα έχει στόχο εκτός από την κατάκτηση του Champions League με τους Παριζιάνους, να μεγαλώσει τη συγκομιδή του και ξεπεράσει τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα της Βαρκελώνης. Τον Ντάνι Άλβες των 42 τίτλων!

     

    LIGUE 1 Τελευταία Νέα