Μέσι: Εκτόξευση στις τιμές των εισιτηρίων για το Παρί - Στρασμπούρ

Μέσι: Εκτόξευση στις τιμές των εισιτηρίων για το Παρί - Στρασμπούρ

Βασίλης Τεμπέλης
Μέσι: Εκτόξευση στις τιμές των εισιτηρίων για το Παρί - Στρασμπούρ

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι προσγειώθηκε στο Παρίσι και αν και δεν θα είναι έτοιμος να παίξει, η παρουσία του και μόνο στο «Παρκ ντε Πρενς» προκάλεσε εκτόξευση των τιμών των εισιτηρίων της αναμέτρησης της Παρί Σεν-Ζερμέν με τη Στρατσμπούρ στα 880-1.000 ευρώ.

Στο ρυθμό του Λιονέλ Μέσι κινείται το Παρίσι, η Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά και το γαλλικό πρωτάθλημα στο σύνολό του. Ο 34χρονος Αργεντινός προσγειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (10/8) στη γαλλική πρωτεύουσα και θα παρουσιαστεί το πρωί της Τετάρτης (11/8, 12:00).

Μπορεί ακόμη να μην είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ (14/8, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1, αλλά προκάλεσε εκτόξευση στις τιμές των εισιτηρίων στο «Παρκ ντε Πρενς».

Ο Pulga αναμένεται να βρίσκεται στην κερκίδα των επισήμων για να παρακολουθήσει το ματς μαζί με 49.700 άλλους θεατές - δόθηκε το «πράσινο φως» από τη γαλλική κυβέρνηση - και όσοι δεν έχουν κλείσει θέση, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται πλέον μεταξύ 800 και 1.000 ευρώ, από την αρχική τιμή των 300 ευρώ. Το ντεμπούτο του Μέσι σε εκτός έδρας ματς της Παρί αναμένεται κόντρα στην Κλερμόν (12/9) για την 5η αγωνιστική.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα