Σουάρες: «Θα έλεγα στον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Σουάρες: «Θα έλεγα στον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Λουίς Σουάρες υποστήριξε ότι θα συμβούλευε τον Λιονέλ Μέσι - ως φίλος του - να μη φύγει από την Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον Αργεντινό με τη φανέλα άλλης ομάδας.

Μπορεί ο ένας να ζει στη Μαδρίτη και ο άλλος στη Βαρκελώνη, αλλά οι Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι παραμένουν κολλητοί, καθώς συνυπήρξαν για έξι χρόνια στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός φορ της Ατλέτικο συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του TV3 για τον Αργεντινό και ξεκαθάρισε ότι, ως φίλος του, θα τον συμβούλευε να μη φύγει από την «Μπάρτσα».

«Δεν φαντάζομαι τον Μέσι μακριά από την Μπαρτσελόνα, ως οπαδός και της ομάδας και ως φίλος του θα τού έλεγε να μην φύγει. Το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να έχει τρία, τέσσερα, πέντε ή έξι χρόνια καριέρας με την ομάδα που τον έκανε περισσότερο χαρούμενο», υποστήριξε ο Λουίς Σουάρες στο μικρό απόσπασμα που κυκλοφορεί.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (27/4) ο έγκυρος δημοσιογράφος Μαρσέλο Μπέχλερ υποστήριξε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει πρόταση προς τον 34χρονο Αργεντινό για 2+1 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα