Ρομπέρτο Κάρλος: «Η Ρεάλ θα παίξει όπου της πει η UEFA»

Ρομπέρτο Κάρλος: «Η Ρεάλ θα παίξει όπου της πει η UEFA»

Κώστας Τόπας
Ρομπέρτο Κάρλος: «Η Ρεάλ θα παίξει όπου της πει η UEFA»

bet365

Μία διαφορετική εκδοχή σχετικά με την στάση που πρόκειται να κρατήσει η Ρεάλ, στο ζήτημα με την ευρωπαϊκή Super League, έδωσε ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Μία από τις δώδεκα ομάδες που ίδρυσαν την European Super League είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ένας από τους θρύλους της ομάδας, ο Ρομπέρτο Κάρλος, αποκάλυψε μία διαφορετική διάσταση σχετικά με την θέση των Μαδριλένων στη κλειστή λίγκα.

Ο Βραζιλιάνος πρεσβευτής των «μερένγκες», μιλώντας στο «Movistar», τόνισε πως ο σύλλογος θα συμμορφωθεί στις οδηγίες της UEFA και πως θα αγωνιστεί στις διοργανώσεις που θα ορίσει εκείνη.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει στις διοργανώσεις που θα μας πουν να συμμετάσχουμε. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Θα κάνουμε ό, τι μας πει η UEFA. Θα παίξουμε στους διαγωνισμούς που θα μας πουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

LA LIGA NEWS FEED