Ντιακαμπί: «Δεν ξέρω αν ο Κάλα είναι ρατσιστής, αλλά πρέπει να πληρώσει» (vid)

Gazzetta team
Ντιακαμπί: «Δεν ξέρω αν ο Κάλα είναι ρατσιστής, αλλά πρέπει να πληρώσει» (vid)

bet365

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί επιμένει ότι ο Χουάν Κάλα τον αποκάλεσε «γαμ@@νο αράπη» και εξήγησε γιατί δεν βγήκε να συνεχίσει το ματς μετά το συμβάν στο Κάντιθ - Βαλένθια.

Μπορεί ο Χουάν Κάλα να αθωώθηκε από την διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος καθώς δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις ρατσιστικής επίθεσης στον Μουκτάρ Ντιακαμπί στο Κάντιθ - Βαλένθια της περασμένης εβδομάδας, αλλά 24χρονος Γάλλος αμυντικός των «νυχτερίδων» επιμένει ότι ο Ισπανός πρώην αμυντικός της ΑΕΚ τον αποκάλεσε «γαμ@@@νο αράπη».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS υποστήριξε ότι «δεν ξέρω αν ο Κάλα είναι ρατσιστής, αλλά πρέπει να πληρώσει» και εξήγησε γιατί δεν βγήκε να συνεχίσει το ματς μετά το συμβάν αυτό.

«Είμαι καλά, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δύσκολη για μένα. Προσπάθησα να τα ξεχάσω όλα. Είμαι επαγγελματίας. Μου το είπε όταν ήμασταν στην περιοχή. Όταν κάλυπτα την μπάλα για τον τερματοφύλακα. Το είπε και γύρισε. Αμέσως φώναξα «ρέφερι, ρέφερι». Δεν ήταν νορμάλ αντίδραση, αλλά είχα τις λέξεις του στο μυαλό μου.

Ήθελε να μού ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν ήθελα να ακούσω τίποτα. Ήμουν πολύ θυμωμένος. Ο Φάλι της Κάντιθ επιχείρησε να με ηρεμήσει. Δεν ξέρω αν είναι ρατσιστής ο Κάλα, αλλά πρέπει να πληρώσει γι' αυτό. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν προσβολές και βρισιές, αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια. Ο διαιτητής μάς είπε ότι αν δεν βγαίναμε για να συνεχιστεί το ματς, θα είχαμε αφαίρεση βαθμών. Δεν ήθελε να πάθει τέτοια ζημιά η ομάδα μου. Εγώ δεν βγήκα γιατί ήθελα να δει όλος ο κόσμος ότι υπήρχε ρατσιστικό επεισόδιο. Ήθελε να δει όλος ο κόσμος ότι το θύμα βρισκόταν στην εξέδρα και ο δράστης στο γήπεδο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα