Ζιντάν: «Δεν υπήρχε πέναλτι για την Μπαρτσελόνα» (vids)

Κώστας Τόπας
Ζιντάν: «Δεν υπήρχε πέναλτι για την Μπαρτσελόνα» (vids)

bet365

Κανένα πέναλτι για την Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του υπέφερε αλλά στο τέλος κατάφερε να βγει νικήτρια

Η Ρεάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια του Clasico με 2-1, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μανθάνο.

Παρά τις διαμαρτυρίες που είχαν στην Μπαρτσελόνα, ο Ζιντάν θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η νίκη της ομάδας του ήταν 100% δίκαιη μιας και όπως τόνισε οι «μερένγκες» ήταν οι καλύτεροι του αγώνα.

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια, εξαιρετική δουλειά. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Αξίζαμε την νίκη, ήμασταν καλύτεροι. Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Σίγουρα θα ήταν υπέροχο να είχαμε σκοράρει άλλο ένα γκολ. Πάντως αξίζαμε την νίκη. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει η χρονιά, τώρα ήμαστε σε καλό σημείο», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τις διαμαρτυρίες της Μπάρτσα όσον αφορά την φάση του πέναλτι στα τελευταία λεπτά.

«Ο διαιτητής δεν σφύριξε πέναλτι γιατί δεν ήταν. Το σημαντικό είναι τι κάναμε στο γήπεδο. Υποφέραμε στο τέλος γιατί η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα».

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα