Ο Πέρεθ το 2019 είχε ζητήσει από τον Ρονάλντο να επιστρέψει στην Ρεάλ

Κώστας Τόπας
Ο Πέρεθ το 2019 είχε ζητήσει από τον Ρονάλντο να επιστρέψει στην Ρεάλ

bet365

Πριν από δύο χρόνια ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ είχε συναντηθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και του είχε ζητήσει να επιστρέψει στην Ρεάλ. Ωστόσο, η απάντηση του Πορτογάλου ήταν αρνητική...

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των «μπιανκονέρι» για το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στους προημιτελικούς του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Μάλιστα, τα ιταλικά Μέσα άσκησαν έντονη κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά για την ομάδα του στην Ευρώπη από τη μέρα που έγινε μέλος της «Γηραιάς Κυρίας». Μάλιστα, το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το 2022, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά, καθώς όπως ανέφερε και ο μάνατζερ του «CR7», Ζόρζε Μέντες, έχει μιλήσει ανεπίσημα με τη Ρεάλ για μια πιθανή νέα συνεργασία των δύο πλευρών! Ωστόσο, ο Ζιντάν απέφυγε να σχολιάσει τις εικασίες περί επιστροφής.

Η «AS» φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια ιστορία από την αμέσως επόμενη χρονιά που ο «CR7» αποχώρησε από την Ρεάλ και τη συνάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Πορτογάλο. Συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου του 2019 ο Ρονάλντο θα δεχόταν ένα βραβείο και μετέβη στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου μπόρεσε να έχει και μια συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα των «μερένγκες».

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μεταξύ σοβαρού κι αστείου ζήτησε από τον Κριστιάνο να επιστρέψει στην Ρεάλ, ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του. Από την πλευρά του, ο 34χρονος τότε άσος των «μπιανκονέρι», αρκέστηκε να πει ένα «όχι ακόμα», με τον πρόεδρο των Μαδριλένων να γελάει και να απαντάει «καλά, ας το αφήσουμε τώρα, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στις 31 Αυγούστου». Αλλά εκείνο το καλοκαίρι η υπόθεση δεν προχώρησε...

Αυτή τη φορά οι καταστάσεις έχουν διαφοροποιηθεί. Το μέλλον του Ρονάλντο στην Γιουβέντους θεωρείται αβέβαιο, ενώ και η Ρεάλ δεν έχει βρει ακόμα τον ηγέτη ο οποίος θα την οδηγήσει ξανά σε κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων. Μένει να δούμε βέβαια, αν ο Πορτογάλος αστέρας ετοιμάσει βαλίτσες για Μαδρίτη το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα