Ζιντάν: «Ξέρετε την αγάπη μου για τον Κριστιάνο»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Ξέρετε την αγάπη μου για τον Κριστιάνο»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για το σενάριο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ και στάθηκε στην αγάπη που έχει για τον Πορτογάλο. Τι είπε για την υπόθεση του Σέρχιο Ράμος.

Το σενάριο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ μονοπωλεί την ποδοσφαιρική επικαιρότητα του ισπανικού Τύπου και ο Ζινεντίν Ζιντάν θα ήταν αδύνατο να αποφύγει την ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Έλτσε (13/3, 17:15). Ο προπονητής των μερένγκες στάθηκε στην αγάπη που τρέφει για τον Πορτογάλο, ωστόσο ζήτησε από όλους να σεβαστούν ότι είναι παίκτης της Γιουβέντους.

«Ξέρετε τι σημαίνει ο Κριστιάνο για τη Ρεάλ, τι έχει κάνει εδώ και την αγάπη που έχω και έχουμε γι' αυτόν. Αλλά τώρα είναι παίκτης της Γιουβέντους και τα πηγαίνει πολύ καλά εκεί. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, πρέπει να σεβαστούμε κάποια πράγματα», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τον Σέρχιο Ράμος:

«Ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να παίξει μέχρι 40 ετών. Μπορεί να γίνει. Το σημαντικό είναι πώς νιώθει αυτός. Δεν ξέρω τι θα συμβεί με το συμβόλαιό του. Είναι σημαντικός παίκτης και θέλω να μείνει».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα