Μπαπέ ή Χάαλαντ: Ποιος είναι ο ιδανικότερος για την επίθεση της Ρεάλ; (poll)

Κώστας Τόπας
Μπαπέ ή Χάαλαντ: Ποιος είναι ο ιδανικότερος για την επίθεση της Ρεάλ; (poll)

bet365

Τους μεταγραφικούς της στόχους, έχει θέσει από τώρα η Ρεάλ για τη νέα σεζόν. Μπαπέ και Χάαλαντ είναι αυτοί οι οποίοι, ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να δει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Μέχρι και την τελευταία στιγμή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ομάδες προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν μεταγραφές για τα ρόστερ τους. Αυτό όμως δεν έγινε στην Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε καμία προσθήκη και να πορευθούν φέτος, με το υπάρχον υλικό που υπάρχει. Τελευταία φορά, που είχε γίνει κάτι αντίστοιχο ήταν το 1980...

Βέβαια, μεγάλο ρόλο γι' αυτό, ήταν η κρίση της πανδημίας, που έκανε τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες να υποφέρουν οικονομικά. Παρ' όλα αυτά, οι «μερένγκες», προτίμησαν να μην σπαταλήσουν ούτε ευρώ για μεταγραφές και να κρατήσουν ρευστό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Κι αυτό διότι, από τη νέα χρονιά θέλουν να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και να αποκτήσουν τον Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν ή τον Ερλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ. Ή ακόμα και τους δύο...

Ο Γάλλος επιθετικός, μεγάλωσε έχοντας αφίσες του Κριστιάνο Ρονάλντο στο δωμάτιο του όταν ήταν μικρός κι έτσι έμοιαζε πολύ πιθανή η μεταγραφή του στην Ρεάλ, πριν επιλέξει την Παρί. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και οι ιθύνοντες της Ρεάλ, ονειρεύονται για τη νέα σεζόν. Ο Μπαπέ, δεσμεύεται δύο χρόνια ακόμα με τους πρωταθλητές Γαλλίας, ωστόσο επιθυμία του είναι να αποχωρήσει στο τέλος της επόμενης σεζόν, μιας και ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τη Ligue 1.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του συμπατριώτη του, γι' αυτό και έχει εισηγηθεί πολλές φορές για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Πάντως η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Οι απαιτήσεις των Παριζιάνων για την παραχώρηση του, είναι υψηλές παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει εξαιτίας του κορονοϊού.

Δεν είναι όμως το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ, που παίζει αποκλειστικά για την ενίσχυση στην επίθεση της Ρεάλ. Η διοίκηση παρακολουθεί στενά και την περίπτωση ενός ακόμα πολυτάλαντου ποδοσφαιριστή. Του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο 20χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ, ο οποίος δίκαια έχει κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της εντυπωσιακής επίδοσης του έως τώρα, αποτελεί ένας ακόμα μεγάλος στόχος των Μαδριλένων, ενόψει της νέα σεζόν.

Οι «μερέγνκες» ποντάρουν πολύ στη στενή φιλία που έχει ο Χάαλαντ με τον συμπατριώτη του και παίκτη της Ρεάλ, Μάρτιν Οντεγκάαρντ, καθώς θεωρούν πως ο Νορβηγός μέσος, μπορεί να αποτελέσει συνδετικός κρίκος για να πειστεί ο φορ των Βεστφαλών και να πει το πολυπόθητο «ναι» στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Βέβαια, επιθυμία του ισχυρού άνδρα της Ρεάλ, είναι να δει και τους δύο μεγάλους αστέρες, Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ στο ρόστερ του συλλόγου, τη νέα σεζόν. Βέβαια, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν αυτόν τον καιρό, θα ήταν ικανοποιημένος ακόμα και με την απόκτηση του ενός.

Θυμίζουμε πως ο Πέρεθ φιλοδοξεί να τους έχει ντύσει στα λευκά και τους δύο μέχρι το 2022, ώστε να οδηγήσουν τη νέα διαστημική Βασίλισσα, στο ανακαινισμένο σούπερ «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Οπως και να 'χει είτε ο Μπαπέ είτε ο Χάαλαντ καταλήξει στην Ρεάλ, σίγουρα θα πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων μεταγραφών τα τελευταία χρόνια.

Ποιος είναι ο ιδανικότερος;

Loading...
 

LA LIGA Τελευταία Νέα