Μετά από 40 χρόνια η Ρεάλ δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή

Μετά από 40 χρόνια η Ρεάλ δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή

Κώστας Τόπας
Μετά από 40 χρόνια η Ρεάλ δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή

bet365

Η φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ήταν αρκετά... ήσυχη για την Ρεάλ, καθώς δεν προχώρησε σε καμία προσθήκη ποδοσφαιριστή.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου, ομάδες προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν μεταγραφές για τα ρόστερ τους. Αυτό όμως δεν έγινε στην Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε καμία προσθήκη και να πορευθούν φέτος, με το υπάρχον υλικό που υπάρχει.

Η πανδημία του κορονοϊού, φαίνεται πως επηρέασε σε σημαντικό βαθμό τα οικονομικά των «μερένγκες» κι έτσι οι μόνες «μεταγραφές» που έγιναν, ήταν οι επιστροφές παικτών (Αντρέι Λουνίν, Άλβαρο Οντριοθόλα και Μάρτιν Έντεγκααρντ) από δανεισμούς.

Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί 40 χρόνια και συγκεκριμένα το 1980, όταν και τότε η Ρεάλ είχε ξεκινήσει τη νέα σεζόν χωρίς να πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή. Εκείνο το καλοκαίρι, είχε προωθήσει μάλιστα τρεις παίκτες από την ομάδα νέων. Μένει να δούμε ποια θα είναι η φετινή πορεία της ομάδας και αν θα χρειαστεί τον Γενάρη να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα