«Τελειώνουν» πέντε ακόμη παίκτες από την Μπαρτσελόνα

«Τελειώνουν» πέντε ακόμη παίκτες από την Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
«Τελειώνουν» πέντε ακόμη παίκτες από την Μπαρτσελόνα

bet365

Με την άφιξη του Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες, ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Η αποχώρηση του Λουίς Σουάρες από την Μπαρτσελόνα, ήταν κάτι που αιφνιδίασε όχι μόνο τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Οπως φαίνεται οι αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ ,δεν σταματούν εδώ...

Οπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» θέλουν πάση θυσία την παραχώρηση πέντε ακόμα ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Τομπιντό, Ραφίνια, Ουμτιτί, Αλενιά και Μπρέθγουεϊτ. Ο καθένας του βρίσκεται σε αυτή τη λίστα για διαφορετικό λόγο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, προσπαθούν να βάλουν στα ταμεία τους κάποια χρήματα, προκειμένου να ισορροπήσουν τα οικονομικά τους δεδομένα, τα οποία είδαν να... καταρρέουν εξαιτίας της πανδημίας. Εκτός αυτού, σε περίπτωση που παραχωρηθούν και οι πέντε ποδοσφαιριστές, τότε η Μπάρτσα θα μπορεί να κινηθεί πιο άνετα στο μεταγραφικό παζάρι και προχωρήσει στην μεταγραφή του Μέμφις Ντεμπάι, που τόσο επιθυμεί.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα