Απέρριψε την Γιουβέντους ο Σουάρες λόγω... γραφειοκρατίας

Κώστας Τόπας
Απέρριψε την Γιουβέντους ο Σουάρες λόγω... γραφειοκρατίας

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβαν από τον Λουίς Σουάρες, οι άνθρωποι της Γιουβέντους κι έτσι οι «μπιανκονέρι» στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

«Ονειρο» ήταν και... πάει για τους φίλους της Γιουβέντους καθώς είδαν την περίπτωση του Λουίς Σουάρες να απομακρύνεται. Ο Ουρουγουανός φορ απέρριψε οριστικά την πρόταση των «μπιανκονέρι» την Τρίτη, καθώς λόγω της γραφειοκρατίας δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει ιταλικό διαβατήριο πριν από την 6η Οκτωβρίου κι αυτό θα του στερούσε την παρουσία του στους ομίλους του Champions League.

Μάλιστα, όπως τονίζει το καταλανικό ραδιόφωνο RAC1, όλο αυτό το παρασκήνιο «βόλεψε» τον Σουάρες, στο να πει πιο εύκολα το «όχι» στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, καθώς επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην Ισπανία και όχι στην Ιταλία και στην Γιουβέντους.​

Από την άλλη η «Γηραιά Κυρία» έχει στο στόχαστρο της άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, όπως οι Ζιρού και Κιν.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα