ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η Ατλέτικο απέρριψε τον Σουάρες γιατί δεν έχει τα χρήματα

Η Ατλέτικο απέρριψε τον Σουάρες γιατί δεν έχει τα χρήματα

Η Ατλέτικο απέρριψε τον Σουάρες γιατί δεν έχει τα χρήματα

Το όνομα του Λουίς Σουάρες, το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί με την Ατλέτικο, ωστόσο οι «ροχιμπλάνκος», δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ουρουγουανού.

Πριν από λίγες ημέρες, ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για παραμονή του Λουίς Σουάρες στην Ισπανία και για μεταγραφή στην Ατλέτικο. Ωστόσο, σύμφωνα με το «ESPN», η Ατλέτικο δεν μπήκε καν στην διαδικασία να ανοίξει συζητήσεις με τον 33χρονο φορ, καθώς τα «θέλω» του Σουάρες είναι ακριβά.

Η διοίκηση δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ουρουγουανού γι' αυτό και δεν ασχολήθηκε εξ' αρχής με την περίπτωση του, παρά τα όσα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν. Μάλιστα, με την Ατλέτικο είχε συνδεθεί και το όνομα του Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος εν τέλει υπέγραψε στην Σεβίλλη.

Ετσι, μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο δεν υπάρχει και οι ροχιμπλάνκος στρέφονται σε άλλες πιο οικονομικές περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής. Από την άλλη, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Σουάρες και Γιουβέντους, συνεχίζονται και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα, να υπάρξουν εξελίξεις με την συγκεκριμένη υπόθεση.