Η Γιουβέντους στρέφεται σε Ζιρού ή Κιν αν «χαλάσει» του Σουάρες

Κώστας Τόπας
Η Γιουβέντους στρέφεται σε Ζιρού ή Κιν αν «χαλάσει» του Σουάρες

bet365

Η Γιουβέντους ενώ περιμένει τον Λουίς Σουάρες να αποχωρήσει ως ελεέυθερος από την Μπαρτσελόνα, στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις όπως αυτές των Ολιβιέ Ζιρού και Μοίζε Κιν.

Ο Λουίς Σουάρες αδιαμφισβήτητα παραμένει ο Νο.1 στόχος των «μπιανκονέρι» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Βέβαια, τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ουρουγουανός φέρεται να «πάγωσε» την συμφωνία με την Γιουβέντους, γιατί προτιμά να παραμείνει στην Ισπανία, συνεχίζοντας όμως την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το «Sky Sport», οι άνθρωποι της Γιούβε, σε περίπτωση που το deal με τον Σουάρες δεν προχωρήσει οριστικά, τότε θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την επιθετικής τους γραμμή. Μάλιστα, φέρεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ολιβιέ Ζιρού της Τσέλσι ή τον Μόιζε Κιν της Έβερτον.

Ο τελευταίος μάλιστα, αποτελεί προϊόν της πρωταθλήτριας Ιταλίας, καθώς ξεκίνησε από την Κ17, έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα και τελικά το 2019, παραχωρήθηκε στην Έβερτον, έναντι 27.5 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του Ζιρού, είχε συνδεθεί ξανά με την Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε τότε. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η Τσέλσι, θα ήταν ικανοποιημένη αν η Γιούβε πρόσφερε 5 εκατ. για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού ενώ ο ίδιος θα έλεγε «ναι» σε διετές συμβόλαιο αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία Νέα