11άδες ανά χώρα: Η Ρεάλ Μαδρίτης «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

11άδες ανά χώρα: Η Ρεάλ Μαδρίτης «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

Δημήτρης Ρούσσος
11άδες ανά χώρα: Η Ρεάλ Μαδρίτης «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

bet365

Το gazzetta.gr ξεψαχνίζει τα ρόστερ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και παρατάσσει τους παίκτες ανά εθνικότητα, δημιουργώντας ξεχωριστές all time 11αδες από συγκεκριμένες χώρες!

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Mutua Madrid Open Virtual Pro. |21+

Χωρίς αγώνες, η ζωή δεν... περνάει. Έτσι, το gazzetta.gr επιχείρησε να… πειραματιστεί με τους παίκτες που κατά καιρούς έχουν αγωνιστεί στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, να τους καταγράψει και να «παρουσιάσει» στο Instagram και στο Facebook ένα… what if: πως θα ήταν οι ομάδες αν συνυπήρχαν ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ανά εθνικότητα!

Μετά τη Μπαρτσελόνα, σειρά έχει η Ρεάλ: Ντι Στέφανο και Ιγουαΐν (Αργεντινή), Ζιντάν και Κοπά (Γαλλία), Ράμος και Ραούλ (Ισπανία), στις ίδιες ομάδες! Η ιδέα είναι απλή: μια 11αδα από τις χώρες που συμπληρώνουν 11αδες, συν δυο απ' αυτές που δεν τα καταφέρνουν. Για παράδειγμα, χωρίς Βραζιλιάνο τερματοφύλακα στην ιστορία της Ρεάλ, οι Βραζιλιάνοι «πήγαν» στην Best of Latin America!

Όπως και στη Μπαρτσελόνα, ξεπεράσαμε κριτήρια όπως: «ποιοι είναι οι καλύτεροι», αφού αυτά είναι υποκειμενικά, καθώς και δυσκολίες όπως μην υπάρχει ευκρινές φωτογραφικό υλικό, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποιοτικά (πχ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από τα ‘50s, τα ‘60s κλπ).

Photo Credits: Άννα-Μαρία Καλογεράκη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα