Βλαχοδήμος: Θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη Σεβίλλη, σύμφωνα με ισπανικό Μέσο

Βλαχοδήμος: Θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη Σεβίλλη, σύμφωνα με ισπανικό Μέσο

vlachodimos

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως η θητεία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Σεβίλλη φτάνει στο τέλος της, με τον Έλληνα γκολκίπερ να παίζει το τελευταίο του ματς απέναντι στη Ρεάλ.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα από τοπικό μέσο της Σεβίλλης, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίζεται εκεί ως δανεικός από τη Νιούκαστλ και, παρόλο που είναι ένας από τους ελάχιστους διακριθέντες των Σεβιγιάνων στη φετινή δύσκολη χρονιά, πρόκειται να παίξει το τελευταίο του ματς κόντρα στη Ρεάλ αύριο (17/5).

Η Σεβίλλη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα οριακό σημείο, καθώς προετοιμάζεται για το κρισιμότερο ματς των τελευταίων ετών απέναντι στη Βασίλισσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», όπου ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την παραμονή της στη La Liga.

Βλαχοδήμος: Τα δεδομένα για το μέλλον του
vlachodimos

Ωστόσο, η διοίκηση σχεδιάζει ήδη την επόμενη ημέρα και, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, έχει βρει τον αντικαταστάτη του Βλαχοδήμου στο πρόσωπο του Τζούλεν Αγκιρεσάμπαλα της Μπιλμπάο, με την υπόθεση να κλείνει άμεσα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα