Ρονάλντο: Ο Σιμεόνε τον θέλει άμεσα στην Ατλέτικο

Newsroom
Ρονάλντο: Ο Σιμεόνε τον θέλει άμεσα στην Ατλέτικο

bet365

Ο Σιμεόνε φαίνεται πως έχει ανάψει το πράσινο φως για την επιχείρηση... Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ατλέτικο, με τον Πορτογάλο να βλέπει με θετική ματιά τη μετακίνησή του στους «Ροχιμπλάνκος.

Όσο το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει στον αέρα, όλο και περισσότερες φήμες θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην αρχή ήταν η Μπάγερν με την Τσέλσι που ακούγονταν πιο «ζεστά» για την περίπτωσή του, ύστερα ακολούθησε ένα ακραίο σενάριο που τον έστελνε... δανεικό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πλέον σειρά παίρνει η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Παρά το γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παλέψει για να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, η ισπανική «AS» υποστηρίζει πως το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρονάλντο στη Μαδρίτη παρουσιάζεται πιο πιθανό από ποτέ. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος είναι έτοιμος να... προδώσει τη Ρεάλ για τα μάτια της συμπολίτισσας, η οποία εξετάζει την υπόθεσή του και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η επιχείρηση «Κριστιάνο» μάλιστα έχει πάρει το πράσινο φως και από τον Ντιέγκο Σιμεόνε που θέλει διακαώς τον Πορτογάλο στην ισπανική πρωτεύουσα, τη στιγμή που ο ίδιος βλέπει θετικά το ενδεχόμενο αντάμωσής τους στη «ροχιμπλάνκο» πλευρά της Μαδρίτης.

Τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της Ατλέτικο ωστόσο αποτελούν σημαντική τροχοπέδη στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, μιας και οι Μαδριλένοι πρέπει πρώτα να προχωρήσουν σε πωλήσεις προτού μπορέσουν να ολοκληρώσουν δαπανηρές προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα