Ρονάλντο: Σενάριο από την Πορτογαλία τον στέλνει δανεικό στη Σπόρτινγκ

Newsroom
Ρονάλντο: Σενάριο από την Πορτογαλία τον στέλνει δανεικό στη Σπόρτινγκ

bet365

Προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύπτει το πορτογαλικό «SPORT TV»!

Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας προτού ολοκληρώσει την καριέρα του και φαίνεται πως αυτή η στιγμή μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του πορτογαλικού Μέσου «SPORT TV», η Σπόρτινγκ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του 37χρονου επιθετικού, ο οποίος εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει στους Κόκκινους Διάβολους την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Στη Λισαβόνα λοιπόν φαίνεται πως ανέλαβαν δράση και αποφάσισαν να προσφέρουν μια διέξοδο στον Ρονάλντο, αλλά και την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα από όπου ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Πέρα από το συναισθηματικό πλαίσιο της υπόθεσης πάντως, οι Πορτογάλοι έχουν και το αβαντάζ του... Champions League για την επόμενη περίοδο, κερδίζοντας έτσι πόντους στις προτιμήσεις του έμπειρου άσου.

Την ίδια ώρα στα social media έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου στο parking του γηπέδου της Σπόρτινγκ, το οποίο φημολογείται πως ανήκει στον Πορτογάλο σούπερσταρ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεδομένα προκαλεί κρότο στο μεταγραφικό παζάρι και εγείρει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τον επόμενο σταθμό του πρώην επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα