Μπαρτσελόνα-Ομπαμεγιάνγκ: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Λαπόρτα, «υπάρχει ελπίδα»!

Newsroom
Μπαρτσελόνα-Ομπαμεγιάνγκ: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Λαπόρτα, «υπάρχει ελπίδα»!

bet365

Η κατάσταση με τον δανεισμό του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα είναι περίπλοκη, και σύμφωνα με την διοίκηση των «μπλαουγκράνα» το σίριαλ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί!

Δεν έχει τελειώσει τελικά η υπόθεση του δανεισμού του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα! Παρά τις τελευταίες πληροφορίες που έκαναν λόγω για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών λόγω της δυσκολίας των Καταλανών να τον εντάξουν στο μισθολόγιό τους, εντούτοις από την μεριά των «μπλαουγκράνα» επικοινωνείται ότι η υπόθεση, αν και δύσκολη,παραμένει ακόμα ανοιχτή!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, δήλωσε στην κάμερα του Mundo Deportivo ότι η ομάδα συνεχίζει να προσπαθεί για την εύρεση της φόρμουλας που θα επιτρέψει την απόκτηση του Γκαμπονέζου, τονίζοντας ότι υπάρχει ελπίδα!

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος στράικερ μετέβη σήμερα στην Βαρκελώνη ώστε να ολοκληρώσει το deal του με την Μπαρτσελόνα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας η συμφωνία έχει περάσει από «σαράντα κύματα». Μένει να δούμε πού θα κάτσει τελικά η μπίλια στην συγκεκριμένη υπόθεση που όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα