Μοράτα: Ανοίγει ο δρόμος για τον Ισπανό επιθετικό στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Μοράτα: Ανοίγει ο δρόμος για τον Ισπανό επιθετικό στην Μπαρτσελόνα

bet365

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Άλβαρο Μοράτα στην Μπαρτσελόνα, μετά την συμφωνία της Γιουβέντους με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς για την κορυφή της επίθεσης της.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ο Άλβαρο Μοράτα προβάρει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Η άφιξη του Ντούσαν Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους, ανοίγει τον δρόμο του Ισπανού επιθετικού στους Καταλανούς.

Οι «μπιανκονέρι» είναι πρόθυμοι να αποχωριστούν άμεσα τον Μοράτα, ενώ κι από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο «Καμπ Νόου».

Ο Τσάβι έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός νέου επιθετικού κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου, μετά την υπογραφή του Φεράν Τόρες. Ο τραυματισμός του Ανσού Φατί, ο παραγκωνισμός του Ουσμάν Ντεμεπελέ και τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας έπεισαν τον Ισπανό τεχνικό ότι χρειάζεται ακόμη μία ενίσχυση στην επίθεση.

Παρά το γεγονός ότι ο μάνατζερ του Μοράτα διέψευσε τις φήμες για Μπαρτσελόνα, η «Sport» αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο και ότι τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα