Ντεμπελέ: Εμεινε ξανά εκτός αποστολής από τον Τσάβι

Κώστας Τόπας
Ντεμπελέ: Εμεινε ξανά εκτός αποστολής από τον Τσάβι

bet365

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο Τσάβι αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ουσμάν Ντεμπελέ, μιας και το μέλλον του Γάλλου επιθετικού δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (23/01, 22:00) μακριά από το «Καμπ Νόου» την Αλαβές, η οποία επιδιώκει να αποφύγει τον υποβιβασμό μιας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη οι «μπλαουγκράνα» καίγονται για τρίποντο, ώστε να πλησιάσουν την πρώτη πεντάδα.

Για το εν λόγω παιχνίδι, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, έμεινε σταθερός στον λόγο του και γι' αυτό ο Γάλλος επιθετικός, Ουσμάν Ντεμπελέ, βρίσκεται για άλλη μια φορά εκτός αποστολής. Το ίδιο έπραξε και στον προηγούμενο αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπιλμπάο για τους «16» του Copa Del Rey.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι εξήγησε μάλιστα την κατάσταση με τον Ντεμπελέ λέγοντας πως αργά ή γρήγορα πως ο 24χρονος άσος θα αποτελέσει παρελθόν από τον ισπανικό σύλλογο.

«Καταλαβαίνουμε ότι η απόφαση του Ντεμπελέ είναι να μην συνεχίσει και η απόφαση μας έχει μεταφερθεί σε αυτόν. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που να είναι αφοσιωμένοι στην Μπαρτσελόνα και αυτός δεν είναι. Ο Ντεμπελέ πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του πάντως ο Ουσμάν Ντεμπελέ προπονείται κανονικά με την ομάδα και μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του στους Καταλανούς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα