Μοράτα: Ο μάνατζερ του Ισπανού διέψευσε τις φήμες για Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Μοράτα: Ο μάνατζερ του Ισπανού διέψευσε τις φήμες για Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Μάρκο Μπράνκα, μέλος του πρακτορείου που εκπροσωπεί τον Αλβάρο Μοράτα, παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον επιθετικό της Γιουβέντους να μετακομίζει στη Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο.

Τα μεταγραφικά στη Γιουβέντους τρέχουν, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, από την Φιορεντίνα

Σε περίπτωση που ο 21χρονος Σέρβος στράικερ μετακομίσει στο Τορίνο, τότε θα υπάρξει και ντόμινο εξελίξεων και στην Μπαρτσελόνα, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει ξανά τις διαπραγματεύσεις με τον Άλβαρο Μοράτα.

Ο Τσάβι έχει ήδη μιλήσει με τον Ισπανό επιθετικό, αλλά πριν από μερικές ημέρες ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εμπόδισε την αποχώρηση του, καθώς οι «μπιανκονέρι» δεν είχαν τους οικονομικούς πόρους για να να προχωρήσουν στην απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Σε δηλώσεις πάντως που πραγματοποίησε ο Μάρκο Μπράνκα, μέλος του πρακτορείου που εκπροσωπεί τον Αλβάρο Μοράτα, ξεκαθάρισε ότι στο τέλος της σεζόν θα παρθεί η απόφαση για τον 29χρονο άσο και όχι νωρίτερα.

«Ο Αλβάρο νιώθει καλά στο Τορίνο και θα δούμε τι θα γίνει με την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του στη Γιουβέντους», τόνισε χαρακτηριστικά στη «Gazzetta dello Sport».

Ο Μοράτα εντάχθηκε στη Γιουβέντους με δανεισμό από την Ατλέτικο το 2020. Η «Γηραιά Κυρία» πλήρωσε 20 εκατομμύρια ευρώ για τον διετές δανεισμό του παίκτη και έχει τη δυνατότητα να κάνει μόνιμη τη μετακίνησή του για 35 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα