Ρεάλ: «Νοσοκομείο» ενόψει Μπιλμπάο, στα «πιτς» 12 παίκτες

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: «Νοσοκομείο» ενόψει Μπιλμπάο, στα «πιτς» 12 παίκτες

bet365

Χωρίς δώδεκα ποδοσφαιριστές ο Κάρλο Αντσελότι θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδια του, ώστε η Ρεάλ να καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Μπιλμπάο.

Οι τραυματισμοί αλλά και τα κρούσματα κορονοϊού έχουν πληγώσει την Ρεάλ που σε κάθε ματς έχει παίκτες εκτός και χρειάζεται να κάνει αλχημείες ώστε να καλύψει τα κενά της.

Απόψε (22/12, 22:30, Live Gazzetta, NOVASPORTS 1HD) οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν, εκτός έδρας, την Μπιλμπάο και μοναδικός στόχος τους είναι η κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών, προκειμένου να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την δεύτερη Σεβίλλη, η οποία στραβοπάτησε με την Μπαρτσελόνα (1-1) το βράδυ της Τρίτης (21/12).

Ωστόσο, το έργο της Ρεάλ κόντρα στους Βάσκους μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών αλλά και κρουσμάτων. Πρόσφατα, οι «μερένγκες» γνωστοποίησαν πως θετικοί στον Covid-19 είναι ο Αλάμπα και ο Ίσκο. Έτσι και αυτοί οι δύο θα είναι απόντες από το παιχνίδι απέναντι στην Μπιλμπάο.

Οπως επίσης, ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δέκα ακόμη ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Αρίμπας, Ασένσιο, Μπέιλ, Λούνιν, Μαρσέλο, Ροντρίγκο, Μόντριτς οι οποίοι ταλαιπωρούνται με τον κορονοϊό αλλά και τους Κασεμίρο (τιμωρημένος), Καρβαχάλ (τραυματίας) και Θεμπάγιος (τραυματίας)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα