Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικοί στον κορονοϊό Ίσκο και Αλάμπα

Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικοί στον κορονοϊό Ίσκο και Αλάμπα

Βασίλης Μπαλατσός
Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικοί στον κορονοϊό Ίσκο και Αλάμπα

bet365

Ακόμα δυο κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θετικοί βγήκαν στα τελευταία τεστ ο Ίσκο και ο Νταβίντ Αλάμπα.

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν τη Τρίτη (21/12) πως ακόμα δυο ποδοσφαιριστές του συνόλου του του Κάρλο Αντσελότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Ο λόγος για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Ίσκο Αλαρκόν και τον Αυστριακό αμυντικό, Νταβίντ Αλάμπα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στη Ρεάλ τα τελευταία 24ωρα. Πιο συγκεκριμένα θετικοί βγήκαν στα προηγούμενα τεστ ο Μάρκο Ασένσιο, ο Ροντρίγκο, ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Αντρέι Λούνιν, ενώ πριν μια εβδομάδα είχαν βρεθεί με κορονοϊό ο Λούκα Μόντριτς και ο Μαρσέλο.

Δεδομένα όλοι οι ποδοσφαιριστές δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Αντσελότι για το παιχνίδι της Τετάρτης (22/12, 22:30) με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο. Μπορεί ο Μόντριτς να βγαίνει πλέον αρνητικός στον ιό, όμως το πρωτόκολλο της Βασκονίας είναι διαφορετικό και αναφέρει ρητά πως τα κρούσματα πρέπει να απομονώνονται για τις επόμενες δέκα μέρες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα